Semasa

‘Roadblock’ besar Sekolah. Cek kuku, beg, stokin dan paling ngeri kena potong rambut.

By  | 

Roadblock besar besaran kat sekolah. Cek kuku, beg, stokin dan paling ngeri kena potong rambut.. Siapa pernah kantoi??

Norizan Megad Hussin Aku dulu kena gak block ngan cikgu,dia mntk jari nak check kuku.line clear kita kuku selalu rapi…tp sangkut kat bau rokok plak,dasssshhh ….sedas kat punggung,ketuk ketampi 100…smpai la aku ingat muka cikgu tu.

Norhazana Walit Zaman skola..kain singkat..beg kongsi gelap..stokin pndek..kki sluo besar..ksut highcut..😂

Mohd Nazaruddin Naza zaman dulu boleh la… zaman sekarang kalau cikgu buat mcm tu, memang mak bapak dtg sekolah la jawapannya… pastu viral… Ibu bapa xpuas hati cikgu gunting rambut anak x cantik 😁😁

Irwan Muhammad Ikhmal tips lari roadblock time perhimpunan jangan masuk baris lari smbunyi dalam tandas

Nor Muhammad Taufik bagus sgt bt mcm ni.. dulu aq pun kena bia penjaga ambil tau kebersihan anak² mereka

Mohd Noor Ikhwan Idris hahaha….xpernah kantoi di perhimpunan….sbb xpernah berbaris pon….tapi….sepandai² aku menggelak….ahirnya kantoi juga…..waktu dlm kelas tgh belajar….cikgu dan pengawas membuat operasi….😂

Norizan Megad Hussin Aku dulu kena gak block ngan cikgu,dia mntk jari nak check kuku.line clear kita kuku selalu rapi…tp sangkut kat bau rokok plak,dasssshhh ….sedas kat punggung,ketuk ketampi 100…smpai la aku ingat muka cikgu tu.

Mohd Nazaruddin Naza zaman dulu boleh la… zaman sekarang kalau cikgu buat mcm tu, memang mak bapak dtg sekolah la jawapannya… pastu viral… Ibu bapa xpuas hati cikgu gunting rambut anak x cantik 😁😁

Norhazana Walit Zaman skola..kain singkat..beg kongsi gelap..stokin pndek..kki sluo besar..ksut highcut..😂

Norizan Megad Hussin Aku dulu kena gak block ngan cikgu,dia mntk jari nak check kuku.line clear kita kuku selalu rapi…tp sangkut kat bau rokok plak,dasssshhh ….sedas kat punggung,ketuk ketampi 100…smpai la aku ingat muka cikgu tu.

dnewsfun